tirsdag 4. juni 2013

Øvelsen er i gang

Øvelse "Bjønntjønnbrannen" er nå i full gang. Kl 15 jobbet det et mannskap på 15 personer ved brannfront, og to brannfly er i området.

Tirsdag kveld ble det tent et markeringsbål for å vise flyene hvor øvelsesområdet er. FOTO: Carina Halvorsen


Skogbrannen har oppstått i området mellom Gautefall i Drangedal og Treungen i Nissedal. Innsatsleder, brannsjef Tore Metveit i Vest Telemark brannvesen opplyser at det er et mannskap på 11 personer fra Nissedal, 6 fra Åmli og 5 fra Drangedal med på slukningen.

Det brenner innenfor et område på 20 mål ved en seter. Alle tropper er kalt ut, inkludert skogreservestyrkene fra hele fylket. Ikke alle er på plass ennå. Det er hentet inn vann fra Støysbekken i nærheten av brannstedet. Klokken 15.20 var to utflyttede gårder i fare.

Brannen har oppstått i nærheten av skytebanen i området.

Fra venstre innsatsleder Tore Metveit, brannsjef i Vest Telemark, Knut Jarle Sørdalen, befal Kragerø brannvesen og Tom Johansen, underbrannmester i Kragerø.


Langveisfra gjester er de greske brannspesialistene som skal følge øvelsen i Nissedal, fra venstre Andreas Lourupas, Vasileos Martzaklis, Georgios Mitsis, Dimitrios Spyrou og visebrannsjef ved Skien Brannstasjon, Ove Stokkeland. FOTO: Anne Spånem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar