tirsdag 4. juni 2013

Riksveien åpnet igjen, full mobilisering gjennom natten

Riksvei 358 er nå åpnet igjen for kontrollert trafikk


Brannen ved Bjønntjønn er fremdeles ikke under kontroll, og klokken 22 var store mannskaper fra Telemark og Agder ute i brannområdet.

I sektor 1, ved Bjørnåsmyra Riksvei 358, sør for brannen, var det plassert en brannbil, fem mannskaper fra Østre Agder brannvesen (ØABV). I sektor 2 fra R 358 og ned til Heimdølbekken sør for brannstedet var det en brannbil og fem mannskaper fra ØABV, pluss gravemaskin med fører. Maskinen skal lage branngater.

I sektor tre nordøstre front fra veien inn mot støylen nord for R 358 befinner seg to mannskap fra Kragerø brannvesen. De jobber med å etablere våt branngate for å hindre spredning.
I sektor fire nordøstre front, R 358 og ned til Heimdølsbekken, nord for brannstedet er det to personell fra Drangedal og to fra Kragerø som også etablerer våt branngate.

- Nå i natt har vi trappet ned mannskapsmengden noe på grunn av fuktig vær og lite vind. Det hjelper oss å holde brannen nede, sier Hans Henrik Bakke, assisterende innsatsleder. - Det vil bli mye røykutvikling utover natten. Det ingen umiddelbar fare for hus og hytter, opplyser han.
Innsatsen trappes opp igjen når det lysner onsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar